グランドデザイン: ハウス・オブ・ザ・イヤーのファンは「ばかげている」とからかう’ そして「恐ろしい’ 非常に奇妙な屋根の家

GRAND Design: House of the Year viewers slammed a “恐ろしいです” property with an “目障り” for a roof.

In the pioneering houses category, ホスト Kevin McCloud and the experts explored a home with a mountain on the roof.

Grand Design fans were horrified by a 'hideous' property on tonight's show

Grand Design fans were horrified by a ‘hideousproperty on tonight’s showクレジット: チャネル 4
Kevin McCloud was stunned by a striking foam aluminium roof

Kevin McCloud was stunned by a striking foam aluminium roofクレジット: チャネル 4
The couple opted for a two-dimensional silhouette of a mountain

The couple opted for a two-dimensional silhouette of a mountainクレジット: チャネル 4

Property expert Kevin visited a property in southeast London called Mountain View, with a metal mountain scape sitting over a one-off building where demolished walls are shelves and tables have hairy rubber legs.

Kevin met owners Matt, who is an architect and civil servant Laura, who live with their young children.

The living room had been renovated and the rest of the property had been remodelled, including the family area, 寝室, bathroom and utility room.

It is finished with a two-dimensional silhouette of a mountain made of foamed aluminium.

Matt wanted his family’s home to express all of the things they are interested in.

Clearly baffled, Kevin quizzed the couple on why they wanted a mountain on the side of their home.

マットは答えた: “We saw these pictures of this Disneyland ride in San Diego where they were making this hyper realistic mountain. And we thought ‘why not try and replicate it’.

Viewers were mortified by the eyesore and were confused by the unusual design attached to the roof.

ある人は書いた: “Don’t put any of the houses through this week, especially this mountain house. #houseoftheyear #granddesigns

There’s pioneering and then there’s plain ridiculous, mountain house. #houseoftheyear #granddesigns,” 別の人は言った.

3番目の投稿: “Looks like some sort of abandoned children’s play house, with a mountain view foam cut-out. 恐ろしいです. #houseoftheyear #granddesigns

A fourth commented: “These houses are getting worseMountain House is an eyesore! #houseoftheyear #granddesigns

Another bemused fan tweeted: “そう, the extension with a stupid board to pretend it’s a mountain, yeah really clever stuff. #houseoftheyear #granddesigns

One stunned viewer added: “‘Hyper-realistic mountainerr really? #GrandDesigns

Stepping inside the property is a theatrical experience, with plenty of character including exposed brick wall that doubles up as storage space, a foam seat that look like a piece of cheese and a woolly concrete wall.

They also opted for recycled chopping boards for their kitchen worktops and recycled car tyres for the dining table legs.

Laura said she often gets asked why she put a mountain on the back of the house and usually replies “何故なの”, while Matt said coming home to an old white box would be boring.

その間, the neighbours said they are often stunned by the striking appearance but praised the innovative look of the property.

Neighbours said they are often stunned by its striking appearance

Neighbours said they are often stunned by its striking appearanceクレジット: チャネル 4
Matt and Laura wanted a mountain roof after seeing it in a Disneyland ride

Matt and Laura wanted a mountain roof after seeing it in a Disneyland rideクレジット: チャネル 4