崩壊したマイアミのコンドミニアムで子供たちの二段ベッドに出没する謎が解決されました

THE MYSTERY surrounding a haunting image of a child’s bunk bed hanging from the collapsed Miami condo has been solved.

The photograph rocked the internet and left the public wondering if a child had been sleeping in the room at the time of the collapsing Champlain Towers South.

The bunk bed pictured top right had caused a massive mysteryクレジット: AFP

The apartment belong to Linda Martin (写真) まだ行方不明の人クレジット: AP

今, this doesn’t seem to be the case as the bed came from ニューヨーク市 native Linda March’s unit, インクルード Miami Herald reported.

March used this bedroom as a home office which would explain why there was a black desk chair close to the bunk bed of the dismantled apartment, March’s best friend Rochelle Laufer told the Herald.

Laufer described the place as “beautiful, oceanfront with beautiful views” as she reflected on the photos March had sent to her.

The 58-year-old New Yorker, who moved to フロリダ alone for a “fresh start,” is still missing.

The search is now in its seventh dayクレジット: AFP

The condo’s board had been warned of defects ahead of the collapseクレジット: AFP

水曜日の朝, the images of the penthouse could still be found on rental site Apartments.com but now the listing is “no longer available.”

March’s one and only complaint about the Champlain Towers South was the outside noise.

“The one thing she complained about was the construction. It started in the morning and kept going all day,” Laufer admitted to the Herald.

悲劇が起こったとき, 建物の40年の認証に至るまで、大幅な改修と修理が進行中でした。.

エイティセブンパークの建設の背後にあるグループは、彼らが建設に自信を持っていると述べた声明を発表しました “サーフサイドで起こった崩壊を引き起こしたり、それに貢献したりしませんでした。”

に 2018, 報告によると、シャンプレーンタワーズサウスコンドミニアムにはいくつかの問題がありました, しかし、元建物関係者は、建物は「非常に良好な状態」であると住民に語った。

四月に 9, ただ 75 マンションが倒壊する数日前, コンドミニアムの理事会はまた、住民に手紙を送り、 2018 何年にもわたって「加速」していた.

手紙の中で, マンション協会の理事会の会長であるジャン・ウォドニッキは、必要とされた主要な修理の概要を提供しました.

Wodnickiは、 “近い将来、コンクリートの劣化の程度が指数関数的に拡大するでしょう。”

さらに, 伝えられるところによると、コンドミニアムの居住者は修理費の支払いに投票した。, 推定16.2百万ドルの値札にもかかわらず.

水曜日現在, the death toll has raised to 16 people in addition to findings of other human remains according to Miami-Dade Assistant Fire Chief Raide Jadallah.

がある 149 people still unaccounted for as resume teams continue to search extensively.

マイアミの建物の崩壊の現場で最初に消防士からの身も凍るような電話は、「9-11のように見えた」シーンを明らかにします’