私たちのアドベントカレンダーには 24 首相が解決しなければならない緊急の問題

RISHI SUNAK was all smiles when he visited a Downing Street Christmas market yesterday – yet despite being in office less than six weeks he has festive headaches galore.

彼の トーリー党のホットショットリシ・スナックとリズ・トラスは、No10の鍵を握るためにレースで「まやかし戦争」を開始しました are threaten- ing rebellions, illegal migrants in dinghies keep crossing the チャネル and we face a 生活費危機.

Rishi Sunak has a lot on his plate this Christmas

Even turkeys are in short supply.

We take a look at the troubles the 午後 is facing via our advent calendar . . .