チャンピオン」タグアーカイブ

私たちの楽しい「私は有名人」クイズを試して、あなたがキャンプのチャンピオンかどうかを調べてください

TONIGHT the latest King or Queen of the Jungle will be crowned by Ant & 12月.

But as the 22nd series of 私はセレブです . . . draws to a close, how much do you really know about the telly favourite?

The show is drawing to a close, but there's still fun to be had
The show is drawing to a close, but there’s still fun to be had
Take our fun quiz to see if you’re a Jungle VIP or a dunnie dunce

Take our fun quiz to see if you’re a Jungle VIP or a dunnie dunceクレジット: レックス
Hundreds of famous hopefuls have tested their stamina

Hundreds of famous hopefuls have tested their staminaクレジット: ITV
Do you have what it takes to be the king of the jungle?

Do you have what it takes to be the king of the jungle?クレジット: レックスの機能

Hundreds of famous hopefuls have tested their stamina — and their stomachs — in the battle to claim the reality show crown.

Take our fun quiz and check your answers to see if you’re a Jungle VIP or a dunnie dunce.

  1. Who became the show’s oldest ever King of the Jungle at 71?
    A) Christopher Biggins
    B) ハリー・レドナップ
    C) Duncan Bannatyne

2. Who filled in as Dec’s presenting partner in 2018 いつ was taking a break?
A) スカーレット・モファット
B) ホリーウィロウビー
C) ジョースワッシュ

3. Which TV soap has provided the most contestants from among its cast?
A) イーストエンダーズ
B) エマーデール
C) コロネーションストリート

4. What is the name of the Welsh castle where I’m A Celeb was filmed in 2020 そして 2021 when Covid restrictions ruled out オーストラリア?
A) 生け垣城
B) Harlech Castle
C) Andrew Castle

5. In which Australian state has the show been filmed since 2003?
A) クイーンズランド
B) New South Wales
C) ビクトリア

6. Which contestants found love in 2004?
A) Joe Swash and Stacey Solomon
B) Katie Price and Peter Andre
C) Vic Reeves and Nancy Sorrell

7. Kiosk Kev is the pedal power behind new challenge Deals On Wheels. But when he’s not doling out (or confiscating) the Dingo Dollars, what does Kev do for a living?
A) Male model
B) Croc wrestler
C) Lime farmer

8. Who was crowned I’m A Celebrity’s first ever King of the Jungle?
A) Joe Pasquale
B) ショーンライダー
C) Tony Blackburn

9. Which contestant has been awarded the Royal Victorian Medal for services to the 王室?
A) Mike Tindall
B) Paul Burrell
C) Jennie Bond

10. Who did viewers vote as the sexiest ever campmate for taking jungle showers in swimwear that later raised £7,500 at a charity auction?
A) Samantha Fox
B) Myleene Klass
C) デビッドジノラ

11. Who was forced to quit I’m A Celebrity after suffering an allergic reaction to camp food?
A) オリビア・アトウッド
B) リチャードマドリー
C) Freddie Starr

12. Who fainted after being nominated for their seventh Bushtucker trial?
A) ショーンライダー
B) Gillian McKeith
C) レベッカ・ヴァーディ

13. Who branded fellow celebrities “oiks”, “runts,” and “bs” after a series of bust-ups?
A) ケリー・カトーナ
B) Lady Colin Campbell
C) クリスユーバンク

14. Which boyband has supplied the most I’m A Celeb campmates?
A) Westlife
B) 5ive
C) 青

15. Which star got a tongue lashing from Janet Street-Porter over his frequent bottom burps?
A) Brian Harvey
B) Antony Worrall-Thompson
C) ディーン・ガフニー

16. Iain Lee and Amir Khan got in trouble after they secretly ate their campmates’ share of which fruity Dingo Dollar prize?
A) 苺
B) ブルーベリー
C) Bananas

17. Who won all the stars in the show’s first ever Bushtucker Trial, Jungle Shower?
A) ダレンデイ
B) Tara Palmer-Tomkinson
C) ユリ・ゲラー

18. Who did viewers vote to be the first ever Queen of the Jungle?
A) Martina Navratilova
B) Carol Thatcher
C) ケリー・カトーナ

19. Which politician was NOT suspended by their party for leaving ウェストミンスター to enter the jungle?
A) マット・ハンコック
B) Kezia Dugdale
C) ナディン・ドリーズ

20. Who was exempt from taking part in a jungle challenge because her boob implants were too big?
A) Nicola McLean
B) ケイティ・プライス
C) Sheryl Gascoigne

21. ITV had to apologise after hungry campmates Gino D’Acampo and Stuart Manning killed and cooked what?
A) A snake
B) A rat
C) A lizard

22. Who demanded “Call My Agent” in a rebellion over the size of his sausage portion?
A) Antony Worrall Thompson
B) Neil “Razor” Ruddock
C) Tinchy Stryder

23. Which sports star contestant had the highest tally of オリンピック gold medals when they went into the jungle?
A) Rebecca Adlington
B) モファラー
C) Linford Christie

24. Who did former top cop and Peer Brian Paddick accuse of swearing “like a trooper when things go wrong”?
A) Robert Kilroy-Silk
B) David Van Day
C) Esther Rantzen

25. Who admitted to fellow campmates that they didn’t know how to tell the time?
A) ジョーイ・エセックス
B) ジェマ・コリンズ
C) ダンニエラウェストブルック

26. Which celebrity was “surprised and disappointed” to be voted off the show first in a shock result?
A) アーリーンフィリップス
B) Noel Edmonds
C) クリスユーバンク

27. どれ Star Trek legend boldly came third in the eighth series?
A) ウィリアム・シャトナー
B) Leonard Nimoy
C) George Takei

28. Whose four-letter response to NOT being voted off prompted producers to introduce a five-second delay during eviction announcements?
A) Jimmy Osmond
B) Johnny Rotten
C) Lorraine Chase

29. Who was so scared of heights she needed oxygen after pushing a trolley along a 200ft-high cable?
A) Natalie Appleton
B) Helen Flanagan
C) Jan Leeming

30. What is the nearest town to the current I’m A Celebrity camp?
A) Humpybong
B) Murwillumbah
C) Bummaroo

ANSWERS

  • B; 2. B; 3. A; 4. A; 5. B; 6. B; 7. C; 8. C; 9. B; 10. B; 11. C; 12. B; 13. B; 14. C; 15. A; 16. A; 17. B; 18. C; 19. B; 20. A; 21. B; 22. A; 23. B; 24. C; 25. A; 26. B; 27. C; 28. B; 29. A; 30. B.
  • 0 – 10: No stars! Chris Moyles would be so proud
  • 11 – 20: Fair dinkum, you’d be a credit to the camp
  • 21 – 30: You jungle genius!